Over AMCC en Mandy

"Met een grafische achtergrond en een echt ondernemers hart. Kon ik niet anders dan AM Content Creation lanceren"

AM Content Creation

Een online bedrijf vol digitale producten

Begin 2019 startte ik AM Content Creation. Mijn eerste online bedrijf.

AMCC is een online leeromgeving die helemaal gericht is op het ontwerpen van digitale producten. I practice what I preach! Zelf maak ik namelijk online producten zoals cursussen en e-books waarin ik je tot in detail vertel hoe je zelf een digitaal product kunt maken en inzetten in je bedrijf. 

Waarom?

2 business dromen

Tijd en locatie onafhankelijk werken waren mijn enige twee wensen op carrière gebied. Een online bedrijf heeft er voor mij voor gezorgd dat ik zelf kan bepalen waar en wanneer ik werk. Het geeft me vrijheid en onafhankelijkheid. Doordat een online business 24/7 doorgaat en geld verdiend voor mij als ik lig te slapen. Betekend het niet dat ik minder werk, maar wel dat ik werk op mijn voorwaarden. 

Voor wie?

Online ondernemers

Die vrijheid gun ik iedereen! Daarom wijd ik mijn hele business aan het les geven van andere ambitieuze ondernemers om hetzelfde te bereiken. Jij dus! Een ambitieuze online ondernemer. Die buiten de hokjes durft te denken en een leven wil creëren waarbij inkomsten generen een deel van je lifestyle is. Maar niet je leven bepaalt. Jij, die eager is om succesvol te zijn in onlineland. En tegelijkertijd een vrij leven wil leven.

Hoe?

hqob

High Quality Online Business. Het is een hele mond vol. Kwaliteit en online kan wél samen. Hier sta ik voor als online onderneemster. Het hoeft niet te betekenen dat wanneer je online een bedrijf hebt het “snel en leeg’ is. Dat is denk ik de grootste misvatting van deze tijd. Wanneer er een scherm tussen de klant en de ondernemer zit verandert er niks! De kwaliteit van de diensten en de persoonlijke benadering staan bovenaan.

Scroll naar top